Κατάλογος προϊόντων από κατασκευαστή CX80

Η εταιρία CX80 δημιουργήθηκε το 1991 και είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός πολυλειτουργικών προϊόντων, γνωστή για την ισχυρότερη συγκολλητική ουσία στον κόσμο "AUTO WELD - COLD WELDING" καθώς και σε εξειδικευμένα γράσα.

Η εταιρία CX80 δημιουργήθηκε το 1991 και είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός πολυλειτουργικών προϊόντων, γνωστή για την ισχυρότερη συγκολλητική ουσία στον κόσμο "AUTO WELD - COLD WELDING" καθώς και σε εξειδικευμένα γράσα.


Η μακροχρόνια σχέση με εταιρείες όπως η DuPont - Switzerland, Total - France, Ardgah - Germany βοήθησε στη δημιουργία μιας προσφοράς καινοτόμων προϊόντων για τους πιο απαιτητικούς πελάτες όπως η Mercedes Benz Service, η Toyota Manufacturing ή η Procter & Gamble.


Η CX80 παράγει μια μοναδική σειρά προϊόντων, τα οποία δεν περιέχουν ενώσεις αρωμάτων και είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στους ακόλουθους κλάδους της βιομηχανίας: κατασκευαστικές, εξορυκτικές, οδικές, θαλάσσιες, σιδηροδρομικές, αεροπορικές και καταναλωτικές βιομηχανίες (FMCG) όπως Castorama, Leroy Merlin και άλλες.

Περισσότερα

Δεν υπάρχουν προϊόντα από αυτόν τον κατασκευαστή

Κορυφή