Κατάλογος προϊόντων από κατασκευαστή DIVINOL

Divinol... Μιά μεγάλη εταιρεία, με μεγάλη γκάμα λιπαντικών...

Λιπαντικά Divinol

Ιδρύθηκε το 1866, η Zeller + Gmelin GmbH & Co. Η KG είναι ένα από τα παλαιότερα διυλιστήρια της Γερμανίας για βιομηχανικά λιπαντικά και λιπαντικά αυτοκινήτων.
Ορίζουμε τους εαυτούς μας ως ειδικούς: όσους επιλύουν οποιαδήποτε προβλήματα στη διαδικασία λίπανσης ανά πάσα στιγμή. Με περισσότερους από 650 εργαζόμενους, εργαζόμαστε συνεχώς για να βρούμε ατομικές λύσεις με τους πελάτες μας. Οδηγός μας, είναι η αρχή "win-win": η επιτυχία των πελατών μας σημαίνει την επιτυχία μας. Αυτό εξηγεί γιατί πάντα προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις.


Η "Zeller + Gmelin" δεν είναι μόνο μια μεγάλη ποικιλία υψηλής απόδοσης, λιπαντικών αυτοκινήτων και βιομηχανικών χημικών, αλλά και πολλά χρόνια εμπειρίας στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων, εξατομικευμένες υπηρεσίες και σταθερή προσέγγιση στις απαιτήσεις των πελατών. Όλα αυτά κάνουν την Zeller + Gmelin έναν αξιόπιστο συνεργάτη.


Τον Δεκέμβριο του 2000, η ​​Zeller + Gmelin GmbH & Co. Η KG εγκαινίασε νέο κέντρο εφοδιαστικής και νέο εργαστήριο, σχεδιασμένο σύμφωνα με τα τελευταία τεχνολογικά πρότυπα. Η εταιρεία Zeller + Gmelin GmbH & Co., βρίσκεται σε μία έκταση 1.850 τετραγωνικών μέτρων. Η KG διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα εργαστήρια λιπαντικών στη Γερμανία.Μια επιβεβαίωση της εξαιρετικής ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας είναι το βραβείο που απονεμήθηκε το 2003 από την Bosch για εξαιρετικές επιδόσεις. Η KG είναι η πρώτη εταιρία παραγωγής λιπαντικών που έχει λάβει ένα τέτοιο βραβείο.Μεταξύ των σημαντικότερων πελατών της ZZeller + Gmelin GmbH & Co. KG. KG περιλαμβάνονται οι:


Alcatel, AUDI, Bauknecht, η Bosch, η BMW, η British Steel, η Daimler-Chrysler, Heller, Deutsche Bundeswehr (Ομοσπονδιακός Ενόπλων Γερμανία), Deutsche Bundesbahn (Γερμανικοί Σιδηρόδρομοι), ISPAT, Jaguar, Rover, Mannesmann Rexroth, Miele Opel, Phelps Dodge, η Porsche Pirelli POLYNORM, η Siemens, Schwedische Armee (Στρατός της Σουηδίας), Skoda, Thyssen Krupp Stahl, Voest Alpine, η Volkswagen.


Τα λιπαντικά Zeller + Gmelin GmbH & Co. KG KG πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις των προτύπων ποιότητας DIN EN ISO 9001, που έχει βραβευθεί επανειλημμένα από την DQS (Deutsche Gesellschaft zur Zertifizierung von MANAGEMENTSYSTEMEN mbH).


Το πιστοποιητικό ποιότητας DIN EN ISO 9001 αποτελεί πρόσθετη εγγύηση για τους πελάτες μας όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων DIVINOL και των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία Zeller + Gmelin GmbH & Co. KG


Η Zeller + Gmelin GmbH & Co. KG Η KG δραστηριοποιείται σε τέσσερις τομείς προϊόντων:
1. Λιπαντικά κινητήρων για αυτοκίνητα και φορτηγά.
2. Βιομηχανικά λιπαντικά.
3. Εκτυπωτικά μελάνια.
4. Χημικά για επιφανειακή επεξεργασία και καθαρισμό:


Κατά τα 139 χρόνια της ύπαρξής της, η Zeller + Gmelin GmbH & Co. Η KG κατάφερε να επιβληθεί στην αγορά με τα προϊόντα της με την υψηλότερη ποιότητα και απόδοση.

Περισσότερα
Προβάλλονται 1 - 2 από 2 αντικείμενα

Κορυφή