Κατάλογος προϊόντων από κατασκευαστή CEROIL

Από το 2003 η CEROIL έχει αναπτύξει προϊόντα για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη θάλασσα και τη βιομηχανία, με άριστα αποτελέσματα. Η βαθιά εμπειρία μας στον κλάδο, μας έχει κάνει από την αρχή εξαιρετικά ανταγωνιστικούς.

Ο κύριος στόχος της μάρκας μας είναι να δώσουμε την καλύτερη λύση για τους πελάτες μας με ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας, με ιδιαίτερη προσοχή, στη φροντίδα για το περιβάλλον, με τη χρήση, για το σκοπό αυτό, των πιο κατάλληλων συστατικών.

Κεραμικές τεχνολογίες.


Έχουμε βασίσει την παραγωγή μας σε κεραμικά. Ένα τεχνολογικά προηγμένο προϊόν που παρέχει μεγάλη λιπαντική ικανότητα και εξαιρετικές αντιτριβικές ιδιότητες.
Η συμβολή των κεραμικών παρέχει έναν παράγοντα διαφοροποίησης που εγγυάται, την υψηλότερη ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας.
Χάρη στην εξαγωνική μοριακή δομή τους, τα κεραμικά προσκολλώνται στα μεταλλικά μέρη και σχηματίζουν ένα λεπτό προστατευτικό φιλμ με σκληρότητα διαμαντιού και εξαιρετικά ολισθηρό. Έτσι δημιουργείται ένα φαινόμενο εξαιρετικής αντιτριβικής δράσης που μειώνει την κατανάλωση, τις εκπομπές ρύπων και παρατείνει τη διάρκεια ζωής των εξαρτημάτων.Δέσμευση για εξοικονόμηση.


Τα προϊόντα Ceroil, και ως ναυαρχίδα των προϊόντων, το "KIT economizer", βασίζουν την επιτυχία τους στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμων, η οποία μπορεί να φτάσει έως και -15% εξοικονόμηση.
Επίσης, η ορθή σταθερή και τακτική χρήση των προϊόντων μας, παρέχει μια μεγάλη μείωση του κόστους επισκευής και συντήρησης, με συνέπεια την παράταση της ζωής του κινητήρα και την βελτίωση της απόδοσής του.Με σεβασμό προς το περιβάλλον.


Στην Ceroil είμαστε δεσμευμένοι προς το περιβάλλον και τα προϊόντα μας παράγονται με τρόπο ώστε να συνεργάζονται για την προστασία του. Χάρη στη μείωση των εκπομπών καπνού και αερίων ρύπων, συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος με την μειωμένη κατανάλωση καυσίμου. Εκτός αυτού τα προϊόντα μας παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των μηχανικών συστημάτων, βοηθώντας έτσι στην μείωση τού αποτυπώματος άνθρακα στο περιβάλλον.
Τέλος, τα δοχεία αλουμινίου που χρησιμοποιούμε μας είναι καθαρότερα από πλαστικό και είναι 100% επαναχρησιμοποιήσιμα και ανακυκλώσιμα.


Μετά την χρήση του προϊόντος ρίξτε το δοχείο στον αντίστοιχο κάδο ανακύκλωσης.

Περισσότερα
Προβάλλονται 1 - 8 από 8 αντικείμενα

Κορυφή